WS Renovatio informatie aanvragen

Heeft u een website die toe is aan een onderhoudsbeurt?Vul dan het formulier in en we maken een afspraak bij ons of op locatie.

WS Renovatio van WS Design & Development

Is uw website toe aan vernieuwing? Het kan zijn een nieuwe lay-out of een gehele make-over inclusief een nieuw CMS. Bij WS Renovatio van WS Design & Development houden we ons bezig met niets anders dan uw website weer nieuw leven in blazen.

De eerste indruk telt

Wilt u een verbluffende eerste indruk maken? Dan is het noodzakelijk dat uw website of webshop er professioneel uitziet. Maar hoe valt u op tussen alle concurrenten? Met een overtuigend design. Bespaar veel tijd en frustratie; laat WS Design & Devlopment uw website of webshop maken voor een onvergetelijk resultaat.

Webshop

Met een webshop verkoopt u online producten of diensten aan uw doelgroep. Kiest u voor een webdesign op maat gemaakte webshop bij WS Design & Development, dan krijgt u een professionele webshop en het budget bepaalt u zelf.

Webhosting al geregeld?

Heeft u nog geen webshosting en/of domeinnaam?Wij verzorgen graag uw hosting in één compleet pakket inclusief e-mail en domeinnaam en het onderhoud van uw website.Dit kunnen wij al voor u reglen vanaf 15,50 euro per maand exclusief btw.Bekijk ons aanbod HIER.

WS Renovatio 

Is het onderdeel van WS Design & Development wat zich bezighoudt met uw website weer vindbaar en modern te maken.De naam “Renovatio” betekend in het latijns “Wedergeboorte” en zo zien wij het ook bij WS Design & Development, de wedergeboorte van uw website.Ook wordt “Renovatio” in de film “The Island” uit 2005 gebruikt door de architect die een yacht zo noemt. In werkelijkheid heet dit yacht de Wally power 118 zoals op de foto’s hier naast te zien.

WS Renovatio uit Soest

WS Renovatio, Soest

WS Renovatio, Soest